Please enter a search term:

  • Tjänster

    mprofi är mer än en marknadsföringsbyrå eller managementkonsult. Vi ser oss själva som digitala arkitekter och samtidigt som huvudentreprenörer för ditt digitala byggprojekt.

    Tjänster i korthet

Services - I tjänst för din framgång!

mprofi är mer än en marknadsföringsbyrå eller managementkonsult. Vi ser oss själva som digitala arkitekter och samtidigt som huvudentreprenörer för ditt digitala byggprojekt. Med 25 års erfarenhet vet vi att omställningen till digitala processer kräver personlig rådgivning, tekniskt och ekonomiskt kunnande samt mycket goda kunskaper om B2B-sektorn. När du arbetar med oss drar du inte bara nytta av vår expertis, utan också av våra tjänster.

Utvärdering av webbshop

Vi banar väg för dig in i onlinehandeln, skapar och implementerar strategiska e-handelslösningar och ett professionellt fullservicekoncept för omställning av dina onlineaktiviteter.

Utvärdera e-handelssystem
Förvaltningsrevision

Oavsett om det gäller sociala medier, management eller marknadsföringsrevision: vi observerar trender, skapar orsaksanalyser och projektutvärderingar och förbättrar dem kontinuerligt.

Till det digitala lämplighetstestet
Processer

Dra nytta av vår mångåriga kunskap om omvandling av klassiska affärsprocesser till kommunicerande företag med konvergerande webbaserade affärsprocesser och av vår erfarenhet av att stödja förändringshanteringsprocesser.

Digitalisera processer
Systemintegration

Olika system behöver kopplas samman för att omvandla verksamheten, t.ex. CMS och/eller marketing automation med webbplatsen.

Systemintegration Läs mer
Anseende

Ditt företags rykte i den digitala världen är din viktigaste valuta. Vi optimerar och övervakar ditt rykte på internet, sociala medier och deepweb och hjälper dig i frågor som rör förebyggande och beteende samt utformning av riktlinjer.

Upptäck nu
Rådgivning

Du vet att du behöver omstrukturera ditt företag digitalt. Exakt hur och var du ska börja berättar vi för dig efter en noggrann inventering och en individuell problemanalys av ditt företag.

Upptäck nu
Coachning

Målinriktad medarbetarutbildning: Skapa en gemensam förståelse för det aktuella ämnet genom riktad moderering inom några timmar med deltagare från relevanta avdelningar inom företaget.

Upptäck nu
Analytisk | Big Data

Våra experter på Big Data erbjuder analys och förberedelse av ostrukturerade företagsdata och hjälper er att skapa, integrera och implementera nyckeltal (KPI).

Upptäck nu
Reklam

Riktad reklam på Internet är inte bara något för de stora aktörerna - även små och medelstora företag och i synnerhet onlinebutiker drar nytta av en verkligt mätbar reklamstrategi.

Upptäck nu
SEO

Vi förbättrar din ranking med rätt verktyg och reagerar dynamiskt på förändrade parametrar. Eftersom vi förstår sökmotoroptimering som en process som måste utvecklas med dina individuella behov i åtanke.

Upptäck nu
Kommunikation

Allt är kommunikation, analog och digital, oavsett om det gäller marknadsföring, sociala medier eller shopping i onlinebutiken. Gör din onlinekommunikation interaktiv, hållbar och dialogorienterad. Dina kunder kommer att tacka dig.

Upptäck nu
CRM

Förnuftig kundhantering är avgörande för alla företag. Vi hjälper dig med planering och implementering av webbaserade lösningar för hantering av kundrelationer och ERP-lösningar.

Upptäck nu
Utveckling av programvara

Vi hittar den bästa programvarulösningen för dig - som leverantörsoberoende konsulter kan detta även vara lösningar med öppen källkod utan dolda extrakostnader.

Upptäck nu
Datum och händelser

Vill du träffa oss personligen? Då kan du besöka en av våra workshops eller rundabordssamtal på en av våra platser i Schweiz. Du hittar datumen här.

Upptäck nu
Interimistisk förvaltning

Interim management är ett tillfälligt övertagande av ledningsuppgifter på tillfällig basis. Vi stöder våra kunder som erfarna experter för den digitala omvandlingen.

Upptäck nu
Skydd av personuppgifter

Implementeringen av dataskyddspolicyer och efterlevnaden av dataskyddsbestämmelser är avgörande idag.

Upptäck nu
Överensstämmer med Google Analytics

Integritetssäkra Google Analytics-lösningar för B2B-företag: Expertis och skräddarsydda tjänster.

Upptäck nu

Våra IT-experter hjälper företag att implementera IT-system och automatisera affärsprocesser. Vi erbjuder heltäckande konsulttjänster. På så sätt säkerställer vi att företagets IT-system uppfyller de affärsmässiga kraven. Dessutom utbildar och coachar vi medarbetarna så att de kan använda de nya systemen och processerna på ett effektivt sätt. Dessutom erbjuder vi våra kunder omfattande stöd vid optimering av webbplatser och onlinebutiker. Vi vet hur viktig en tilltalande och användarvänlig webbplats är för ett företags framgång. Därför arbetar vi hårt för att optimera våra kunders webbplatser och onlinebutiker. Våra erfarna webbutvecklare och designers arbetar hand i hand för att skapa tilltalande, användarvänliga och SEO-optimerade webbplatser och onlinebutiker. Dessa skräddarsys efter företagets och dess kunders behov. Utmärkt kundservice är en viktig del av vår verksamhet. Vi arbetar hårt för att säkerställa att våra kunder alltid är nöjda med våra tjänster. Vi erbjuder omfattande support och rådgivning. Vi strävar efter att ge våra kunder individuella lösningar som uppfyller deras specifika behov och hjälper till att optimera och förbättra deras verksamhet.