Please enter a search term:

  • Kompetenser

    Omstruktureringen av ditt företag kräver nätverksarbete på många nivåer, inte bara den tekniska. Det är därför vi är gränssnittet mellan IT, marknadsföring och managementkonsultation och erbjuder dig närmat steg-för-steg-support samt 24/7 nödsupport.

    Våra kompetenser i korthet

    Digitale Kompetenzen

Våra kompetenser

Omstruktureringen av ditt företag kräver nätverksarbete på många nivåer, inte bara den tekniska. Det är därför vi är gränssnittet mellan IT, marknadsföring och managementkonsultation och erbjuder dig närmat steg-för-steg-support samt 24/7 nödsupport.

Vår kompetens bygger på många års erfarenhet och kontinuerlig fortbildning. Vi är alltid uppdaterade med den senaste digitala utvecklingen och använder vår kunskap specifikt för våra kunders framgång. Vårt mål är att hjälpa dig att förbättra dina digitala färdigheter och hjälpa dig att arbeta framgångsrikt i den digitala tidsåldern. Vi är alltid angelägna om att ta hänsyn till dina individuella behov och mål och tillsammans med dig utveckla en skräddarsydd lösning.

Artificiell intelligens

Datadriven affärsverksamhet är framtiden. De potentiella tillämpningarna av AI är omfattande och sträcker sig från stöd vid komplexa beslut till automatisering av processer och intelligent rekrytering av nya medarbetare.

Säkerställ kompetens!
Annonsering på nätet

Riktad reklam på Internet är inte bara för de stora aktörerna - även små och medelstora företag och i synnerhet onlinebutiker drar nytta av en verkligt mätbar reklamstrategi.

Innehåll: facebook Ads, Google AdWords-annonser, affiliate-marknadsföring och konverteringsfrekvensoptimering.

Säkerställ kompetens!
SEO

Förbättra din ranking med rätt verktyg och reagera dynamiskt på förändrade parametrar. Eftersom vi förstår sökmotoroptimering som en process som måste utvecklas med dina individuella behov i åtanke.

Säkerställ kompetens!
Webbutveckling

Vi utvecklar webbaserade programvarulösningar med dem - och förutom att planera design och arkitektur tar vi också hand om vidareutveckling, underhåll och efterföljande optimering av redan befintliga webbplatser eller webbapplikationer.

Säkerställ kompetens!
Prototypframtagning

Innan sidor eller projekt går online testar och visualiserar vi deras användbarhet, dvs. skapar en digital prototyp. På så sätt undviker du utvecklingsfel - och sparar pengar.

Säkerställ kompetens!
E-handel

Du planerar att starta en webbshop eller vill optimera din webbshop: Vi skapar och implementerar strategiska e-handelslösningar och ett professionellt fullservicekoncept för omställning av dina onlineaktiviteter.

Säkerställ kompetens!
Strategi och koncept

Den digitala omvandlingen av ditt företag eller din verksamhet kräver uppmärksamhet och förändringar av befintliga strukturer. Därför lär vi först känna ditt företag innan vi utvecklar ett lämpligt omstruktureringskoncept tillsammans med dig.

Säkerställ kompetens!
Utbildningar | Kurser | Seminarier

Digitalt team? Omvandling? Ny programvara eller nytt CMS? Vi utbildar dig och din personal genom hela omvandlingsprocessen och erbjuder även seminarier om de enskilda byggstenarna.

Säkerställ kompetens!
Hosting och support

När vi säger 24-timmars service menar vi det. Vår jourtelefon är bemannad dygnet runt. Vi sviker dig inte när det brinner.

Säkerställ kompetens!
Datasäkerhet

Dataskydd och datasäkerhet är viktigare än någonsin för webbaserade företag. För till skillnad från klassiskt industrispionage kan data idag ofta hackas eller stjälas obemärkt.

Säkerställ kompetens!
Omvandling

Den digitala omvandlingen är här. Den förändrar affärsvärlden på ett permanent och genomgripande sätt. De som inte agerar nu kommer inte längre att vara konkurrenskraftiga inom en snar framtid. Så vänta inte längre utan börja nu!

Säkerställ kompetens!
Lokalisering

Anpassa din webbplats och dess innehåll till dina kunders lokala förhållanden.

Säkerställ kompetens!
Blockkedja

Varför bör företag överväga Web3 och Blockchain?

Säkerställ kompetens!

Vi är experter på detta område och skulle vilja ge dig en omfattande inblick i vår kompetens inom det digitala området. Vår målgrupp är B2B-företag som vill förbättra sin digitala kompetens. Vi erbjuder ett brett utbud av digitala kompetenser som hjälper dig att göra ditt företag mer framgångsrikt. Vår expertis sträcker sig från utveckling av digitala strategier till implementering av marknadsföringsåtgärder online och optimering av din IT-infrastruktur. Vi förlitar oss på holistisk och individuell rådgivning för att uppnå dina mål på bästa möjliga sätt:

  • Utveckling av digital strategi

Vi hjälper dig att utveckla och implementera din digitala strategi. Tillsammans utvecklar vi en skräddarsydd strategi som är anpassad till behoven i ditt företag.

Vi hjälper dig att genomföra dina marknadsföringsåtgärder online. Vi optimerar din webbplats för sökmotorer, skapar framgångsrika kampanjer på sociala medier och genomför e-postmarknadsföring.

  • IT-infrastruktur

Vi ger dig råd om hur du optimerar din IT-infrastruktur. Vi hjälper dig att välja rätt teknik och integrera lösningar.

  • Digital projektledning

Vi hjälper dig att planera och genomföra dina digitala projekt. Vi använder oss av agila metoder och ett nära samarbete med er.

Vi erbjuder utbildning och workshops i olika digitala ämnen. Du kan dra nytta av vår mångåriga erfarenhet och utöka dina digitala färdigheter.