Please enter a search term:

Din karriär på mprofi

Dina fördelar när du blir en del av mprofi -teamet:

  • Gratis drycker och catering

Vi förser våra anställda med gratis drycker till deras förfogande. Dessutom har våra anställda möjlighet att äta en mängd olika frukter och müsli.

  • Flexibel arbetstid

Vi har inga fasta start- och sluttider eller fasta lunchraster. Med undantag för vissa blocktider är våra medarbetare fria att organisera sin arbetsdag som de vill.

  • Platta hierarkier / hög grad av självständighet

Våra medarbetare har en hög grad av självständighet, och om problem uppstår eller om de har idéer, till exempel för att optimera processer, är de välkomna att vända sig till sina överordnade. På så sätt kan medarbetarnas idéer också genomföras mycket snabbt.

  • Varierande projekt

Våra projekt omfattar en mängd olika aktiviteter för kunder från ett brett spektrum av branscher. Det blir aldrig tråkigt hos oss.

  • Teamets evenemang

Vår kultur och laganda är mycket viktiga för oss. Därför anordnar vi ett stort teamevent samt flera kvällsevent under året och naturligtvis vår årliga julfest.

  • Gratis parkering

Alla medarbetare kan parkera gratis hos oss.

  • Vidareutbildning

Vi stöder våra medarbetares önskemål om vidareutbildning och står för kostnaderna.

  • Modernt kontor

Vi erbjuder våra medarbetare ett modernt kontor. Från höj- och sänkbara skrivbord till ett fantastiskt klimat med kyltak och en modern look!

  • Hemmakontor

Vi har ett toppkontor, men erbjuder fortfarande möjligheten att arbeta hemifrån en dag i veckan.

Som en fullservice-onlinebyrå lägger vi stor vikt vid kontinuitet, stabilitet och vidareutveckling för att kunna uppfylla kraven från våra välrenommerade kunder. Medarbetarna ska kännetecknas av kreativitet, engagemang, motivation, öppenhet, entreprenörstänkande och initiativförmåga. Förmågan att arbeta i team, ansvarskänsla, tillförlitlighet, flexibilitet och digital och online affinitet förväntas också. Intresserade kandidater kan förvänta sig ett varierat och utmanande jobb med inblick i olika branscher och företag, från nystartade företag till stora varumärken. Fokus ligger alltid på kundservice. Företaget odlar en transparent företagskultur med en platt organisationsstruktur och erbjuder en trevlig arbetsatmosfär med generöst utrustade arbetsplatser, cateringfaciliteter och god tillgänglighet till kontoret i den schweiziska mediestaden Zürich.

Din kontaktperson

Andre Beherzig

Styrelseledamot och verkställande direktör i mprofi AG Ägare

Kontakta Andre