Please enter a search term:

Karriär- och frilansmöjligheter på mprofi AG

Vi är alltid på jakt efter frilansare. Så ta en titt direkt för att se om det finns något för dig.

Välkommen till karriärsidan för [namn på din digitala byrå]! Här presenterar vi våra aktuella erbjudanden och möjligheter till frilansarbete. Upptäck spännande projekt och bli en del av vårt begåvade nätverk av kreativa hjärnor och tekniskt kunniga experter.

Varför arbeta med oss?

Vi sätter stort värde på att arbeta med frilansare. Och vi vet att externa experter är ett värdefullt tillskott till vårt team och hjälper oss att utveckla innovativa lösningar för våra kunder. Som frilansare hos oss kommer du att dra nytta av

  • Spännande projekt från olika branscher
  • Flexibla arbetstider och platsoberoende arbete
  • En transparent och rättvis ersättningsmodell
  • Möjligheter till utbildning och nätverkande
  • Chansen att bli en del av ett dynamiskt och kreativt team

Våra erbjudanden för frilansare

Vi letar alltid efter begåvade frilansare inom olika områden av den digitala industrin. Här är några av de områden där vi erbjuder samarbetsmöjligheter:


Som digital projektledare kommer du att ansvara för framgångsrik planering, genomförande och utförande av digitala projekt. Genom att göra detta kommer du att samordna och kontrollera hela projektprocessen och säkerställa att projektet slutförs enligt tidsplanen samt att resultaten håller hög kvalitet. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta nära våra kunder och interna avdelningar för att förstå kraven och målen för projektet och implementera dem på bästa möjliga sätt. Du kommer alltid att ha en överblick över projektets framsteg, identifiera risker och vid behov genomföra åtgärder för att lösa problem. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårt team av designers, utvecklare och andra projektledare. Om du har en passion för digitala projekt och en stark kommunikationsförmåga samt en hög nivå av organisationsförmåga ser vi fram emot att få din ansökan.

Din kontaktperson

Andre Beherzig

VD och styrelse

Kontakta Andre