Please enter a search term:

  • Digitala experter

    Vårt team av högt kvalificerade digitala experter finns till hands för att hjälpa dig att genomföra dina projekt.

    Till teamöversikten

Experterna på mprofi

Vi har mer än 25 års erfarenhet av ledning och rådgivning av interaktiva IT-projekt och har under de senaste åren specialiserat oss på digital etablering och digital omvandling av webbaserade, medelstora företag. Från vårt huvudkontor i Zug , Schweiz, har vårt nätverk av webb- och IT-experter sträckt sig över hela Europa i mer än 14 år. Lär känna oss!

Andre Beherzig

Styrelse och verkställande direktör för mprofi AG

Lär känna Andre
Heike Stehle

CDO och projektledning Digitala plattformar

Lär känna Heike
Conny Rochlitz

CFO och projektledning Backend / ERP / Ekonomi

Lär känna Conny
Stefan

Senior utveckling

Monty

CSS, PHP, Backend, Senior utveckling

Alexander

API-expert, Senior utveckling

Markus

Senior utveckling

Petr

Docker, Kubernetes, moln, server- och API-utveckling, senior expert

Simone

Innehåll, redigering: webbtexter som hjälper till att sälja!

Michel

Senior serverexpert

Jürgen

Stöd till ledningen

Sebastian

PHP, frontend- och backend-utveckling

Gordon

Backend-utveckling

Gerhard

Frontend-utveckling

Anne-Lise

Back office

Nadine

Projektledning Digital marknadsföring

Frank

AI-expert, projektledning, agil programvaruutveckling

Norman

Projektstyrning och ledningsstöd

Monika

mprofi är din pålitliga partner!

När det gäller att genomföra dina IT-projekt är vi ett företag med många års erfarenhet inom IT- och digitalindustrin och ett team av högt kvalificerade experter på seniornivå som kan hjälpa dig. Vårt team består av experter inom olika områden, t.ex. programutveckling, webbdesign, cloud computing, datahantering och mycket mer.

Vi är stolta över att ha ett team av högkvalificerade IT-specialister som alltid är uppdaterade med den senaste tekniken för att ge dig bästa möjliga prestanda och kvalitet. Våra experter arbetar i nära samarbete med dig. Det är så vi hittar den optimala lösningen för ditt företag. För att säkerställa att du alltid är uppdaterad och får bästa möjliga prestanda förlitar vi oss på den senaste tekniken och innovationerna.

Vi erbjuder dig ett brett utbud av tjänster och lösningar. Vi hjälper dig att optimera din IT-infrastruktur och förbättra dina affärsprocesser. Vi hjälper dig att utveckla din programvara, förbättra din IT-säkerhet, hantera dina data effektivt och mycket mer.

Letar du efter en pålitlig digitaliseringspartner som kan hjälpa dig att genomföra dina omvandlingsprojekt mot plattformsekonomin? Då är mprofi rätt adress för dig. Vi arbetar nära dig för att säkerställa att du får bästa möjliga lösning för dina krav. Vårt mål är att ge dig en snabb, effektiv och högkvalitativ lösning som är skräddarsydd för dina exakta behov. Vi förstår hur viktig IT är för ditt företag och därför är vårt mål att ge dig den bästa möjliga lösningen.