Please enter a search term:

Implementera Google Analytics på ett sätt som är förenligt med dataskyddet

Om ditt företag är beläget i EU är du skyldig att använda Google Analytics på ett sätt som är förenligt med dataskyddet. Men även om ditt företag är beläget i Schweiz kan du inte undvika GDPR, eftersom din webbplats kan nås från alla EU-länder (och dina kunder ibland finns i EU). det är därför viktigt att du implementerar Google Analytics på ett sätt som är förenligt med dataskyddsförordningen. Vi visar hur du gör.

I dagens digitala värld är det viktigare än någonsin att säkerställa säkra och juridiskt kompatibla online-rutiner. Dataskydd och efterlevnad av dataskyddslagar som GDPR är inte bara lagkrav, utan också ett tecken på professionalism och en känsla av ansvar gentemot kunder och affärspartners. Vår digitala byrå är specialiserad på integritetskompatibel implementering av Google Analytics och erbjuder omfattande rådgivning, tjänster och support för B2B-företag.

Varför implementera Google Analytics på ett integritetskompatibelt sätt?

Google Analytics är ett oumbärligt verktyg för företag som vill mäta och förbättra sin onlineprestanda och effektiviteten i sina marknadsföringskampanjer. Det är dock viktigt att användningen av detta verktyg är i linje med gällande dataskyddslagar. Annars kan företagen drabbas av höga böter och en eventuell förlust av förtroende bland kunder och affärspartners.

Vår expertis inom Google Analytics och dataskydd

Vår digitala byrå har lång erfarenhet av integritetskompatibel implementering av Google Analytics. Vi hjälper B2B-företag att anpassa sina onlineaktiviteter till gällande dataskyddslagar, samtidigt som de kan dra nytta av fördelarna med Google Analytics. Vårt team av experter inom dataskydd, teknik och marknadsföring arbetar nära tillsammans för att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar.

I en alltmer digitaliserad värld är det avgörande för B2B-företag att säkerställa efterlevnad av dataskyddslagar. Vår digitala byrå är specialiserad på integritetsskyddande implementering av Google Analytics och erbjuder omfattande rådgivning, tjänster och support för B2B-företag. Med vår expertis och vårt engagemang för dataskydd och säkerhet är vi den perfekta partnern för företag som vill anpassa sin onlineverksamhet till gällande lagar utan att behöva avstå från fördelarna med Google Analytics.