Please enter a search term:

  • Experter för digital omvandling

    Var inte rädd för digitala förändringar - få med erfarna IT-arkitekter på tåget med mprofi!

mprofi AG - Dina experter på digital transformation

Den digitala omvandlingen innebär nya utmaningar, särskilt för små och medelstora företag. Det som nystartade företag tänker på från början måste etablerade företag först utveckla eller bygga upp. För precis som alla industriella revolutioner kräver digitaliseringen innovationskraft, mod och öppenhet. En sak är säker: Om du inte agerar nu kommer du inte att vara konkurrenskraftig inom en snar framtid - den digitala omvandlingen är för djupgående för det och erbjuder för många disruptiva affärsområden. Så vänta inte längre utan börja nu!

Var inte rädd för digital förändring - få erfarna IT-arkitekter ombord med mprofi!

Vi har mer än 25 års erfarenhet av ledning och rådgivning av interaktiva IT-projekt och har från första början specialiserat oss på digital etablering och digital omvandling av webbaserade, medelstora företag. Från vårt företag i Zug, Schweiz, sträcker sig vårt nätverk av webb- och IT-experter över hela Europa. Vi planerar omvandlingen av ditt företag tillsammans med dig och genomför den också.

Få en icke-bindande offert nu.

Andrè Beherzig


"Med oss är det precis som på en byggarbetsplats. Bara det att vi är arkitekten, huvudentreprenören och byggledaren i ett."Detta är vi

Vår grundare och verkställande direktör André Beherzig genomförde sina egna digitala projekt redan vid 16 års ålder och kommer från en entreprenörsfamilj. Vid 18 års ålder gick han med i sina föräldrars företag och grundade mprofi Aktiengesellschaft 2008. Han sammanfattar vår kompetens på följande sätt: "Vi samlar enskilda problem, system, programvara och data till en helhetsbild och utifrån denna hittar vi den bästa strategin för att kunna hantera dagens digitala krav." Vårt huvudkontor ligger i Zug, Schweiz, men vårt team av medarbetare finns i Schweiz, Tyskland och Tjeckien. Vi lever digital business!

Vi har inga avtal med programvaru- eller IT-företag. Därför rekommenderar vi oberoende den bästa lösningen för dina IT-behov - individuell, effektiv och användarvänlig. Dessutom följer vi tydligt den budget som vi har kommit överens om med dig.

Innovativa deltaganden

Under många år har vi stöttat och grundat nystartade företag inom internet och e-handel med investeringar, andelar, projektsamarbeten, finansiering samt idéer för affärsmodeller och rådgivning. Vi erbjuder innovativa riskkapitalinvesteringar, modeller för intäktsdelning och interim management för dina IT-projekt.