Please enter a search term:

 • Hosting och support

  När vi säger 24-timmars service menar vi det. Vår jourtelefon är bemannad dygnet runt. Vi sviker dig inte när det brinner...

  Experter för hosting och support:

Pålitlig webbhosting och förstklassig support för ditt B2B-företag!

Välkommen till vår landningssida för hosting och support! Som en erfaren digital byrå är vi specialiserade på att tillhandahålla hosting- och supportlösningar för B2B-företag. I den här texten vill vi ge dig en detaljerad översikt över vad vi gör på det här området och hur vi kan hjälpa dig att optimera din närvaro på nätet.


Vi erbjuder ett brett utbud av hostinglösningar som är skräddarsydda för våra kunders specifika behov. Oavsett om du driver en enkel statisk webbplats eller en komplex e-handelsplattform har vi rätt lösning för dig.

Våra värdtjänster inkluderar, men är inte begränsade till

 • Delad hosting:

Denna lösning är idealisk för mindre webbplatser och företag som ännu inte har så mycket trafik. Här delar flera webbplatser på en server, vilket håller kostnaderna nere.

 • Virtuell privat server (VPS):

Med en VPS har du din egen virtuella server, vilket ger dig mer kontroll och flexibilitet än delad hosting. Detta är ett bra alternativ om du driver flera webbplatser eller om din webbplats har höga trafiktoppar.

 • Dedikerad server:

Om du driver en stor webbplats med mycket trafik eller om du har särskilt höga krav på säkerhet och prestanda är en dedikerad server det bästa valet. Här har du en hel server bara för dig.

 • Molnhosting:

Vi erbjuder även molnhosting, där din webbplats distribueras över flera servrar. Detta ger större skalbarhet och tillförlitlighet.

Vår värdtjänst inkluderar också regelbundna säkerhetskopior för att säkerställa att din webbplats alltid är trygg och säker. Vi använder också de senaste säkerhetsprotokollen för att se till att dina och dina kunders uppgifter är säkra.


Utöver vår hostingtjänst erbjuder vi även omfattande support. Våra erfarna tekniker finns alltid tillgängliga för att hjälpa till med tekniska problem eller svara på frågor.

Vår supporttjänst inkluderar, men är inte begränsad till

 • Teknisk support:

Om du har tekniska problem eller frågor om vår värdtjänst är vårt supportteam tillgängligt dygnet runt.

 • Säkerhet och prestandaoptimering:

Vi övervakar kontinuerligt din webbplats för att se till att den fungerar säkert och snabbt. Om vi kan rekommendera några förbättringar kommer vi att implementera dem omedelbart.

 • Uppdatering av programvara:

Vi håller din webbplats uppdaterad med regelbundna uppdateringar av den programvara vi använder.

 • Utbildning och workshops:

Vi erbjuder också utbildning och workshops för att se till att du får ut mesta möjliga av vår värdtjänst och får ut mesta möjliga av din webbplats.

Våra hosting- och supporttjänster ger dig en rad fördelar

här är bara några av anledningarna till varför du bör välja oss som din hosting- och supportpartner:

Förstklassig prestanda

Vi använder endast den senaste tekniken och de senaste säkerhetsprotokollen för att se till att din webbplats fungerar snabbt och säkert

Skalbarhet

Ditt mål är att göra skillnad i kommunikationen. Vi hittar och utvecklar innehåll åt dig som är unikt. För alla kanaler.

Tillförlitlighet

Vi övervakar kontinuerligt din webbplats för att se till att den alltid är online. Om ett problem uppstår svarar vi omedelbart för att se till att din webbplats är tillbaka online så snart som möjligt

Expertstöd

Vårt supportteam består av erfarna tekniker som finns tillgängliga för dig dygnet runt. Vi hjälper dig med tekniska problem och svarar på dina frågor om vår tjänst

Användarvänlighet

Vi lägger stor vikt vid att göra våra hosting- och supporttjänster enkla att använda. Så att du kan fokusera på att driva din webbplats och ditt företag i stället för att oroa dig för de tekniska detaljerna

Vi hoppas att vi har kunnat ge dig en omfattande översikt över vad vi gör när det gäller hosting och support för B2B-företag. Vårt mål är att ge dig de bästa möjliga lösningarna för att optimera din närvaro på nätet och hjälpa dig att uppnå dina affärsmål. Vi har många års erfarenhet inom detta område och är stolta över att kunna erbjuda detta till våra kunder.