Please enter a search term:

  • Prototypframtagning

    Innan sidor eller projekt går online testar och visualiserar vi deras användbarhet, dvs. skapar en digital prototyp. På så sätt undviker du utvecklingsfel - och sparar pengar.

Prototypframtagning

Vi är dina digitala experter för optimal UX/UI-design i system som Figma, Adobe XD, Sketch eller InVision. I den här texten vill vi ge dig en översikt över våra kompetenser och tjänster samt de verktyg och produkter vi använder.

Som B2B-företag vet vi hur viktigt ett tilltalande och intuitivt användargränssnitt är för att ditt företag ska lyckas. Digitala prototyper och mockups är en viktig del av UX/UI-design och kan hjälpa dig att uppnå dina mål. Med vår expertis och kompetens inom detta område kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov.

Våra tjänster omfattar prototyper och mockups för webbplatser, mobilappar och desktop-applikationer. Vi arbetar med de senaste verktygen och teknikerna för att ge dig resultat av hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid användbarhet, funktionalitet och estetik.

Oavsett om du redan har en idé eller fortfarande befinner dig i början - vi hjälper dig gärna att genomföra dina idéer. Vi börjar alltid med en detaljerad analys av dina krav och önskemål för att säkerställa att vi kan erbjuda dig en skräddarsydd lösning. Därefter skapar vi en prototyp eller mockup som ger dig ett realistiskt intryck av hur din slutprodukt kommer att se ut.

Vi har bevisat vår expertis och erfarenhet av att skapa digitala prototyper och mockups genom många framgångsrikt genomförda projekt. Vi är stolta över att arbeta med välkända kunder från olika branscher och hjälpa dem att uppnå sina mål.

För att göra vårt arbete så effektivt som möjligt använder vi de senaste verktygen och produkterna på marknaden. Bland annat Figma, Adobe XD, Sketch och InVision, för att nämna några. Dessa verktyg gör att vi kan arbeta snabbt och effektivt samtidigt som vi säkerställer hög kvalitet.

Vi vill hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå genom att förse dig med bästa möjliga UX/UI-design.


Tjänster och tjänster för prototypframtagning

Våra tjänster är skräddarsydda efter behoven hos B2B-företag. Vi förstår att varje företag har olika krav och vi arbetar nära dig för att säkerställa att vi tillhandahåller den bästa möjliga lösningen för dina behov. Oavsett om du är en liten start-up eller ett stort företag är vi redo att hjälpa dig.

Nedan följer en översikt över våra prototyptjänster, som är särskilt anpassade till behoven hos B2B-företag.

Utöver våra tjänster erbjuder vi även utbildning och workshops för att utbilda dig och ditt team i digital prototyping och mockups. Vi tror att bra samarbete och kommunikation mellan vårt team och ditt företag är nyckeln till framgång. Det är därför vi tar oss tid att se till att vi förstår dina krav och önskemål fullt ut innan vi börjar arbeta.

Slutligen vill vi betona att vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster och kompetenser inom området digitala prototyper och mockups.

Genom att använda digitala prototyper och mockups kan vi identifiera och åtgärda fel och problem i ett tidigt skede, innan den faktiska utvecklingen påbörjas. Detta sparar inte bara tid utan även kostnader. Dessutom kan vi göra ändringar snabbt och enkelt utan att det påverkar slutprodukten.

Vi tror att bra UX/UI-design är nyckeln till ett företags framgång och vi är redo att hjälpa dig att uppnå det.