Please enter a search term:

 • Öppen källkod som filosofi

  mprofi AG: Din partner för utveckling av programvara med öppen källkod - forma din digitala framtid med oss.

  Klicka här

Ta kontroll över din företagsomvandling med innovativ utveckling av programvara med öppen källkod

I en alltmer digital värld är effektiva, snabba och innovativa mjukvarulösningar avgörande för att säkra och utöka konkurrensfördelar. Som en del av vårt kontinuerliga arbete med att tillhandahålla de bästa digitala lösningarna har mprofi AG åtagit sig att utveckla programvara med öppen källkod för att möta våra kunders individuella behov. På så sätt kan vi erbjuda robusta och skräddarsydda lösningar som hjälper våra kunder på deras digitala transformationsresa.

Vad är utveckling av programvara med öppen källkod?

Programvaruutveckling med öppen källkod är en metod där programvarans källkod är fritt tillgänglig och åtkomlig för allmänheten. Detta främjar en kultur av samarbete och öppenhet där alla kan bidra till att förbättra programvaran. Detta tillvägagångssätt ger oss tillgång till ett brett utbud av beprövade lösningar och anpassar dem till varje kunds specifika behov.


Vår strategi för utveckling av programvara med öppen källkod har flera grundläggande egenskaper:

 • Öppenhet

Varje projekt angrips med ett öppet sinne och fokus på samarbete, där de bästa idéerna från en mängd olika källor tas fram och implementeras. Våra kunder har hela tiden full insyn i utvecklingsprocessen och kan ge feedback som omedelbart införlivas i arbetet.

 • Flexibilitet

Projekt kan snabbt anpassas för att möta nya krav eller förändringar i kundens affärsmiljö. Detta är särskilt värdefullt i dagens ständigt föränderliga digitala landskap.

 • Skalbarhet

Eftersom de flesta tekniker för öppen källkod är modulära och väldokumenterade kan de enkelt utökas och anpassas för att uppfylla ökande krav.


Användningen av öppen källkod för programvaruutveckling medför en mängd fördelar:

 • Kostnadseffektivitet

Genom att använda programvara med öppen källkod kan utvecklingskostnaderna sänkas eftersom befintliga lösningar kan anpassas och återanvändas.

 • Tillgång till aktuella innovationer

Eftersom open source-projekt stöds av en global grupp av utvecklare kan du dra nytta av de senaste tekniska framstegen och bästa praxis.

 • Ökad säkerhet

Programvara med öppen källkod granskas av en global grupp av utvecklare, vilket resulterar i säkrare och mer tillförlitliga lösningar.


Vårt utbud av tjänster inom utveckling av programvara med öppen källkod omfattar

 • Rådgivning

Vi hjälper dig att välja och implementera de lämpligaste open source-teknikerna och lösningarna för ditt projekt.

 • Utveckling

Vårt team av erfarna utvecklare skapar skräddarsydda programvarulösningar som är anpassade till dina specifika behov och mål.

 • Support och underhåll

Vi tillhandahåller löpande support och underhåll för de programvarulösningar vi utvecklar för att säkerställa deras fortsatta effektivitet och tillförlitlighet.

 • Utbildning

Vi utbildar er personal i hur de ska använda och hantera den programvara vi utvecklar och ser till att de får ut mesta möjliga av den.


Utveckling av programvara med öppen källkod kan användas i en mängd olika tillämpningsfall:

 • Anpassning av befintlig programvara

Med öppen källkod kan vi anpassa befintliga programvarulösningar till kundens specifika behov.

 • Utveckling av skräddarsydda lösningar

Vi kan utveckla skräddarsydda programvarulösningar som är anpassade till varje kunds specifika behov och mål.

 • Integrering i befintliga system

Programvara med öppen källkod kan enkelt integreras i befintliga system och applikationer för att säkerställa ett sömlöst samarbete.

Programvaruutveckling med öppen källkod är mer än bara en metod - det är en filosofi som främjar innovation, samarbete och kontinuerligt lärande. På mprofi AG lever vi denna filosofi i allt vi gör. Vi är stolta över att hjälpa våra kunder med deras digitala omvandling genom våra skräddarsydda tjänster och expertis inom utveckling av programvara med öppen källkod. Genom att fokusera på kärnprinciperna i open source-rörelsen - öppenhet, samarbete och kontinuerligt lärande - strävar vi efter att förse våra kunder med de bästa och mest innovativa digitala lösningarna. Vi är övertygade om att en kombination av utveckling av programvara med öppen källkod och en djup förståelse för våra kunders individuella behov och mål är nyckeln till framgångsrika och hållbara digitala omvandlingar.